Форум відновлення Броварщини

Сьогодні команда ЧЕКДОМ відвідала Форум відновлення Броварщини, який об’єднав представників центральної та місцевої влади, представників громад, які постраждали внаслідок вторгнення збройної російської агресії, з метою обговоренні шляхів вирішення наступних проблем:

  • відновлення житлового сектору;

  • відновлення пошкодженої інфраструктури;

  • створення нових, збереження/відновлення старих робочих місць;

  • відновлення економічної привабливості Броварщини.


Учасники форуму обговорили стратегію розробки спеціальної місцевої програми з відновлення економіки, інфраструктури та житлового фонду, зокрема через залучення іноземних інвестицій для забезпечення житлом і роботою постраждалих громадян, а також через підтримку розвитку місцевої економіки. А це є важливим фактором для того, щоб люди й надалі мали можливість забезпечувати себе, свої родини та продовжували працювати для розвитку країни.

А ми, як оператор у сфері житлово-комунальних послуг, маючи трудові, економічні потужності для проведення робіт з відновлення внутрішньобудинкових систем та проведення поточного ремонту конструктивних елементів, запропонували громадам співпрацю в обслуговуванні багатоквартирних будинків та проведенні ремонтних робіт. Це дозволить не тільки відновити житловий фонд, але й забезпечити роботою місцеве населення.

Доцільним буде зауважити, що однією з форм об’єднання громадськості - є об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Створення такого об’єднання дозволяє залучати кошти з програм місцевого, обласного та державного бюджетів, а також грантів з проєктів міжнародної технічної допомоги для модернізації багатоквартирних будинків, які постраждали внаслідок воєнних дій.

ЧЕКДОМ з 2016 року професійно займається управлінням багатоквартирними будинками та надає консультативні, юридичні послуги і практичну допомогу з питань створення ОСББ.

Тому, ми готові до будь-яких викликів!