Автопарк


Нас попросили і ми додали в CheckDom Online функціонал «Автопарк» для адміністрування і контролю транспортних засобів, які знаходяться у дворах ОСББ.

Функціонал буде особливо зручний для тих, у кого оформлена земля і планується контрольно-пропускна система в'їзду. При цьому, вводячи держномер, система сама перевіряє у реєстрі цей номерний знак і самостійно відображає модель, марку, колір автомобіля, рік його випуску і дату його реєстрації. У випадках, якщо автомобіль зареєстрований раніше 2013 року, то його у реєстрі може і не бути. Для таких випадків, ми залишили можливість вводити дані вручну, щоб вирішити задачу адміністрування.

Картка автомобільного транспорту містить загальний блок, з даними про транспорт і даними про його користувачів, яких можна вибрати зі списку абонентів. З цієї ж картки можна швидко перейти в картку абонента - користувача автомобіля, щоб зв'язатися з ним, якщо це необхідно.

До речі, користувачами автомобілів можна вибрати, як фізичних осіб, так і юридичних осіб, якщо такі випадки будуть мати місце.

Приємного користування CheckDom Online.