Людина праці - двірник


ЧЕКДОМ започатковує рубрику під назвою «Людина праці - сфера ЖКП»

Ми будемо ділитися з вами міні-розповідями про людей різних професій, задіяних у сфері житлово-комунальних послуг. Такі розповіді познайомлять вас ближче з командою ЧЕКДОМ, а також зі специфікою роботи.

І так, знайомтесь!

Це Олександр - один із наших двірників.

6.00 година ранку.

А на подвір‘ї будинку вже чутно гуркотіння лопатою: це наш двірник створює своєрідні лабіринти поміж снігових заметів, дбайливо посипає суміщу з солі й піску тротуарні доріжки, а за годину вже переходить до підмітання парадних сходів.

Його рухи швидкі та певні.

Завершивши «боротьбу зі снігом» він прямує до контейнерів зі сміттям, їх потрібно підготувати до приїзду сміттєвоза.

Наступний творчий ритуал: обиття льоду з коліс, прибирання майданчику, трамбування, а при потребі й пересортування сміття, очищення маленьких урн і збирання дрібного сміття, яке розлетілось по подвір’ю.

І тут ми впевнені: орлиний зір Олександра не пропустить жодного папірця.

Важливо знати, що його щоденна праця не залишиться непоміченою, що його копітка робота з наведення чистоти й порядку будинку має своїх шанувальників.

А як же йому приємно й радісно почути від сусіда: «Добрий день! Як ваше здоров’я»?

Щоб у відповідь промовити : «Спасибі, попрацював на свіжому повітрі і вже краще»!

Робота цієї професії потребує сил, здоров’я та моральної стійкості!

І в дощ, і в сніг, і в спеку, в свята й вихідні - він працює, щоб ви мали змогу насолодитися чистим і доглянутим подвір’ям.

Коли ви бачите усміхнено крокуючого по житлово-будівельному комплексу двірника, який робить плановий обхід свого царства - привітайтесь, подякуйте за працю!

Хвилинна справа, а результат потішить всіх!

Адже добре слово - це найкраща плата за важку працю двірника!

Ми сердечно дякуємо пану Олександру за його відданість роботі та гордо інформуємо, що результат щоденної праці - це сотні позитивних відгуків, які ми отримуємо від відданих його шанувальників!

ЧЕКДОМ - це про любов до тих, хто працює з нами!