Людина праці - електрик

Сьогодні розповімо про професію електрик.

Електрик — це одна з найбільш небезпечних професій, представники якої займаються прокладкою, експлуатацією і ремонтом електричних систем і ланцюгів. Даний вид професії має великий попит в нашій країні.

Щоб стати електриком, потрібно володіти основами електроніки та автоматики, прикладної механіки, електротехніки. Професія електрика дуже ризикована, тому його якостями повинні бути відповідальність і акуратність, зосередженість і пильність, уважність і обережність.

Всі ці знання і навички має наш електрик Тарас. Його робочий день починається і завершується за графіком: «Як Бог дасть».

Профспілки не піднімайте гнівно брови: понаднормові оплачуються!

Тарас цікава особистість, з непростою долею, яка навчила його майстерності й в сантехнічних, і в інженерних справах, тому нашого електрика можна побачити й за сантехнічними роботами.

За першою спеціальністю Тарас, — медик.  Тому сервісна команда ЧЕКДОМ  чи не щодня має можливість прослуховувати міні-курси з першої медичної допомоги!

Чи можливо привести графік роботи електрика до стандартного? Так, можливо, але виключно на підприємствах, установах, вид діяльності яких не передбачає реагування на аварійні виклики. Тарас, на готові й вночі та у вихідні дні. Любов до Батьківщини зобов’язує.

“Коли країна перебуває в стані війни, коли об’єкти критичної інфраструктури під загрозою, а більшість чоловічого населення воює, я повинен тримати свою цивільну оборону. Тут не до сну, не до відпочинку! Я хочу допомагати людям. Дуже мені приємно чути слова подяки від людей. Вдячність надихає! Надихає процес творення. Ось тут була цілковита темрява, а я витратив годину-дві та все сяє!” — ділиться у перервах між роботою Тарас.

В нашій команді панує дружня і довірлива атмосфера! Кожен з нас робить свою важливу справу, покликану на добробут, комфорт і затишок у ваших оселях!

Якщо у вашому будинку є проблеми з електрикою, — звертайтесь!

ЧЕКДОМ — пофіксимо все!