Ветерани у ЧЕКДОМ

Перетворення: Відданість і стійкість


У серці кожної бурі є й ті, хто стоять непохитно, з'єднуючи хаос та спокій. Деякі наші співробітники мають досвід військової служби, де вони бачили серед усього і руйнування будинків. Тепер у ЧЕКДОМ вони спрямовують свою відданість і стійкість на збереження та обслуговування наших будинків, де в основі — безпека та комфорт всіх мешканців.


Наші співробітники в кожному завданні виявляють багатогранний досвід і неперевершену готовність стояти на варті вашого спокою: незалежно від того, чи це стосується військових дій, чи управління багатоквартирними будинками. Саме ця відданість дозволяє нам реалізовувати нашу місію — змінювати погляди людей на ставлення до власної нерухомості, формувати новий стандарт обслуговування та підвищувати рівень якості житлового сервісу.


У ЧЕКДОМ ми пишаємося всебічним досвідом наших працівників і унікальними поглядами на позитивні зміни й розвиток, які вони щодня вносять у спільну роботу. Це поєднання досвіду та стійкості дозволяє нам надавати послуги найвищого рівня, забезпечуючи ефективність у кожному куточку нашої діяльності та працюючи над вашою безпекою.


Ми залучаємо й інтегруємо ветеранів до нашої команди, щоб разом створювати краще майбутнє і перетворювати наші міста на комфортніші та безпечніші простори для життя.

Ваша відданість і досвід цінні й важливі для нас та наших спільнот.


Доступні вакансії: career.checkdom.in.ua