Забудовник, підрядник та ОСББ в одному строю 

Коли забудовник, ОСББ та підрядна організація з експлуатації і обслуговування багатоквартирного будинку діють разом на благо співвласників – то гарний результат гарантовано!

Досягати майстерності безконфліктного спілкування можливо і потрібно, навіть якщо на початковому етапі взаємодії може здаватися, що мета діяльності кожної зі сторін абсолютно різна.

Забудовник продовжує будувати: він зацікавлений у залученні інвесторів.

ОСББ стоїть на захисті прав співвласників та дотримання їхніх обов’язків щодо утримання та використання спільного майна. А підрядна організація допомагає ОСББ реалізовувати його завдання.

Водночас усі сторони зацікавлені в тому, щоб фізичний стан багатоквартирного будинку і умови проживання у ньому були гідної якості та комфорту. Якщо бодай одна зі сторін не буде сприяти реалізації цієї мети, досягти її буде складно, а інколи й зовсім неможливо!

На цьому відео маємо приклад влучної взаємодії всіх сторін, яка дозволила оперативно і безпроблемно реалізувати запит співвласників щодо охоронного забезпечення ЖК.

Щиро сподіваємося, що такі приклади співпраці стануть звичною нормою, а не дивиною у практиці відносин між забудовником, підрядником та ОСББ.

Керуй відповідально разом з ЧЕКДОМ!